Знайшли мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області

1263 0

Ми у соцмережах:

Знайшли мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області

На місце події прибули працівники правоохоронних органів. Обставини встановлюються. У чоловіка було проникаюче вогнепальне поранення тіла.

За попередніми даними, чиновник міг скоїти самогубство. Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел .

Зазначається, що подія трапилася близько 22:50 суботи – труп у квартирі по вулиці Тарковського виявила дружина загиблого.

На місце події прибули працівники правоохоронних органів, які розпочали огляд тіла. Обставини події встановлюються.

- За попередніми даними, вчинив акт самогубства із застосуванням нагородної вогнепальної зброї – пістолета, – вказали джерела.

Олександр Наконечний обіймав посаду начальника УСБУ в Кіровоградській області з початку 2021 року. Зокрема, указ про його призначення президент підписав 16 січня 2021-го. Чоловік став третім начальником відомства на Кіровоградщині за попередні два роки.

Він народився й виріс на Вінниччині в родині правоохоронця, тому, як розповідав в інтерв’ю, ще зі шкільних років "мріяв присвятити своє життя служінню народу". У 2006-му закінчив Національну академію СБ України, після чого його направили для подальшого проходження служби до Управління СБУ у Вінницькій області. Там прослужив рік, згодом його перевели до Києва.

До призначення на Кіровоградщину Наконечний два роки працював у відділі контррозвідки й понад десять – у підрозділі по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю київського главку СБУ. Мав військове звання підполковник.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також