Знайшли пенсіонера, який на Демидівщині обікрав магазин

790 0

Ми у соцмережах:

Знайшли пенсіонера, який на Демидівщині обікрав магазин

З магазину у селі Рудка колишнього Демидівського району викрали харчі - ковбаси, цукерки, фрукти та цукор орієнтовною вартістю понад три тисячі гривень

До поліції шостого грудня надійшло повідомлення від продавця про проникнення у торговий заклад злодія, який пошкодив зовнішні ролети та двері.

Причетним до злочину виявився 65-річний житель сусіднього села Ільпибоки. Поцуплене він завбачливо спакував у мішок і переніс на територію господарства родичів. Утім, коли на ранок збирався «доставити товар» за місцем проживання — його застали працівники карного розшуку.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі відділення № 1 смт. Млинів розпочали досудове розслідування, у рамках якого призначено експертизи.

Відносно раніше судимого за майнові злочини чоловіка тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років за ґратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також