Знайшли підпільне виробництво, де випалювали деревне вугілля

1145 0

Ми у соцмережах:

Знайшли підпільне виробництво, де випалювали деревне вугілля

У Березнівському районі вилучили 15 бочок для випалювання деревного вугілля.

За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря (ч. 1 ст. 241 Кримінального кодексу України).

Під час санкціонованого огляду земельної ділянки на території Березнівського району виявлено 15 бочок, призначених для випалювання деревного вугілля. Усі були завантажені сировиною та працювали.

Ділянка, на якій розташовані бочки, площею 5.7 га, а її цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства.
В ході проведення слідчих дій також встановлено, що фізична особа-підприємець, який здійснював господарську діяльність на цій ділянці, не має права користування нею, як не має і відповідних дозвільних документів.

Правоохоронці вилучили 15 металевих бочок, які функціонували, а також понад 15 тонн незаконно виготовленої продукції. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії. Досудове розслідування проводять слідчі Березнівського відділу поліції в Рівненській області, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також