Знайшли плантацію марихуани та арештували банківські рахунки на понад чотири мільйони євро

1365 0

Ми у соцмережах:

Знайшли плантацію марихуани та арештували банківські рахунки на понад чотири мільйони євро

У Рівному радились, як протидіяти транскордонним злочинним наркоугрупованням, представники Служби безпеки України та їхні польські колеги.

Упродовж року правоохоронці України, Польщі, Чехії та Словаччини затримали понад понад 30 осіб, вилучили понад 300 тисяч євро та майже півтора мільйона пігулок із вмістом псевдоефедрину. Виявили також три нарколабораторії, плантацію марихуани, зброю та боєприпаси, було арештовано  банківські рахунки на суму понад чотири мільйони євро.

Про це повідомили у Рівному під час зустрічі співробітників української спецслужби та прокуратури з керівниками Центрального бюро слідчих Республіки Польща, уповноважених надавати міжнародну правову допомогу у кримінальних провадженнях, що пов’язані із незаконним обігом наркотиків.
 
- Завдяки злагодженим діям спецслужб України, Польщі, Чехії та Словаччини вдалось викрити та задокументувати три транскордонні злочинні групи та блокувати стійкі канали надходження в Україну прекурсорів для виготовлення метамфетаміну, – зазначив у своєму виступі начальник Управління СБУ в Рівненській області Василь Бедрій.
 
Сторони обговорили питання швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінальних проваджень, організацію процесуальних заходів спільного документування правопорушень, обмін здобутою інформацією та встановленими доказами. І домовились про поглиблення співпраці у сфері протидії транскордонному наркобізнесу та подальшому розвитку двосторонніх контактів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також