Знайшли труп безхатька: рівняни вимагають виселити притулок

6479 0

Ми у соцмережах:

фото: ERVE.UA

У Рівному мешканці ОСББ на вулиці Кавказькій протестують проти існування притулку для безхатьків у підвалі їхнього будинку.

 Як розповіла голова ОСББ Світлана Гарбуз, останньою краплею стало виявлення трупу безхатька на дитячому майданчику в дворі їхнього будинку:


- Ми уже цілу осінь боремося з тими безхатьками. Ті з них, котрі не встигають потрапити у притулок до його закриття, сплять у дворі, за гаражами та на дитячому майданчику. Є уже рішення суду про виселення притулку, проте воно чомусь не виконується.

Речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька підтвердила, що тіло чоловіка без ознак насильницької смерті на вулиці Кавказькій було знайдено вчора. Йому виповнилось 52 роки.

Додамо, що у Рівному діє громадська організація «Відвага». Мова іде про підвал будинку, який розташований по вулиці Кавказькій,15. В ньому протестантська релігійна громада облаштувала прихисток для безпритульних. Їх там годують, одягають та релігійно виховують. Однак ще у 2016 році суд постановив виселити їх звідти, бо таке сусідство не подобається мешканцям будинку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також