Знайти розбійників допомогли камери спостереження

1625 0

Ми у соцмережах:

Знайти розбійників допомогли камери спостереження

Поліцейські розшукали трьох жителів села Серники , яких запідозрили у розбійному нападі на жителів села Обарів Рівненського району. І хоча потерпілі не розповіли й досі поліцейським про мету своєї поїздки з валютою у Зарічненський район, не важко здогадатись, що їздили туди за бурштином.

Двоє рідних братів, 29-ти та 18-річні жителі села Обарів Рівненського району,приїхали у Зарічне автомобілем «Oпель Віваро». Там вони зустрілися зі своїм 27-річним товаришем, який підсадив до них у машину свого 21-річним знайомого. Утрьох поїхали до лісу, що поблизу села Коник. Там житель Зарічненського району сказав, що йому потрібно ненадовго відлучитися і пообіцяв незабаром повернутися.

Доки жителі Рівненського району чекали свого знайомого, до мікроавтобуса під’їхав автомобіль. З нього вийшли троє невідомих у балаклавах та почали вимагати у братів гроші. Виникла сутичка. Один з чоловіків дістав ніж та вдарив ним 29-річного обарівця у ногу. Нападники забрали сумку із майже 10 тисячами доларів США і зникли.

Завдяки камерам відеоспостереження оперативники встановили, що розбійники були на автомобілі «Опель Вектра», який належить місцевій громадській організації, а користувався нею той самий 27-річний знайомий потерпілих. Його затримали. За місцем проживання вилучили ножі, каміння бурштину, а також травматичний пістолет без відповідних документів. За версією поліцейських, саме він виступав організатором злочину. Правоохоронці розшукали інших двох 21-но та 22-річних жителів Серників, причетних до злочину. 

Слідчі Зарічненського району повідомили усім трьом про підозру у вчиненні розбійного нападу. Сьогодні слідчі клопочуть суд обрати запобіжний захід - тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також