Зниклих дітей повернули додому

1867 0

Ми у соцмережах:

Зниклих дітей повернули додому

Двох зниклих дітей шукали всі поліцейські та жителі Вараша

Увечері, 15 серпня, до поліції надійшло повідомлення 26-річної жительки Вараша, що близько 15 години з дитячого майданчика багатоповерхівки зникли її п’ятирічна донька та 12-річний рідний брат.

Спочатку батьки шукали своїх дітей самотужки, але так як пошуки не дали результатів і на вулиці вже стемніло, близько 21-ї години вони звернулися до поліції.

Увесь особовий склад Вараського відділу поліції негайно розпочав пошуки дітей вулицями міста. До них долучилися і місцеві мешканці, а інформацію про зникнення поширили соціальними мережами.

Вже через дві години на алеї одного із мікрорайонів міста дітей відшукав інспектор з дозвільної системи сектору превенції, який і доставив їх додому. 

Як пояснили малолітні, вдень вони пішли зі свого двору без дозволу старших на ігрові майданчики у лісопарковій зоні та в інших мікрорайонах містах. Коли зрозуміли, що загралися, то боялися повертатись додому, щоб їх не сварили батьки, тому й далі гуляли вулицями міста.

Працівники поліції дякують небайдужим громадянам, які не залишились осторонь та допомагали в пошуках, однак наголошують батькам не залишати без нагляду та пильнувати за дітьми, особливо малолітніми. Якщо ви помітили на вулиці, в своєму дворі чи десь-інде в громадському місці дитину без супроводу дорослих, обережно, аби не злякати її, розпитайте, як вона тут опинилася, де батьки, а за необхідності дізнайтеся прізвище, адресу та інші дані, які допоможуть повернути сина чи доньку додому, радить відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також