Зниклий у Рівному хлопчик сам вночі повернувся до рідних

1380 0

Ми у соцмережах:

Зниклий у Рівному хлопчик сам вночі повернувся до рідних

Повідомлення від його мами надійшло до поліції о 20:20 вчора, 21 грудня. Схвильована жінка повідомила, що 12-річний син о 16:30 вийшов від бабусі та дідуся, які проживають у Рівному, із наміром їхати додому у село Забороль Рівненського району. Втім, за місцем проживання він так і не з'явився.

На розшук хлопчика негайно було орієнтовано особовий склад Рівненського районного управління поліції, відділення поліції №1 (м. Рівне) та відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Рівненській області.

Поліцейські обстежили місцевість у напрямку населеного пункту, де проживала дитина, та, власне, село Забороль. Також перевірили пункти обігріву, вокзали, вулиці обласного центру, орієнтували на розшук зниклого громадськість.

Близько першої години ночі дитина сама повернулась до оселі бабусі та дідуся. Малолітній пояснив, що весь цей час ховався у багатоповерхівці, аби не повертатись додому через конфлікт із рідними.  Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було. Поліцейські провели із дитиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також