Знищили понад тисячу рослин маку та конопель

1208 0

Ми у соцмережах:

Знищили понад тисячу рослин маку та конопель

Поліцейські виявили незаконні насадження маку у Рокитнівському та Березнівському районах. Посіви коноплі знищили у Рівненському районі, а на Млинівщині оперативники викрили раніше судимого, який зберігав такі ж рослини.

Під час обшуку в господарстві жительки села Великий Житин поліцейські Рівненського районного відділення поліції виявили незаконне насадження конопель в кількості 344 рослини.

Дільничний офіцер Млинівського відділення на присадибній ділянці 66-річної мешканки села Масевичі виявив посів у кількості 335 рослин маку. На Березнівщині поліцейські групи реагування у селі Балашівка на присадибній ділянці 61-річної місцевої жительки знищили 372 нарковміні рослини.

За усіма фактами посівів або вирощування снотворного маку відкрили кимінальні провадження. Все вилучене відправили на проведення експертизи.

 

На автодорозі між Млиновом та селом Малі Дорогостаї оперативники зупинили раніше судимого 48-річного жителя районного центру, який зберігав 30 рослин снодійного маку. Слідчі розпочали досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідмоляє, що під час  проведення оперції «Мак» поліцейські області знищили понад 6,1 тисяч нарковмісних рослин, серед яких 5,3 тисячі — маку та 800 — конопель. і. Слідчі розслідують кримінальні провадження за 35 фактами, чотирьом особам вже повідомлено про підозру за незаконні посіви у Дубровицькому, Костопільському та Рівненському районах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також