Знищили з Калашникова по дві цілі

1103 0

Ми у соцмережах:

Знищили з Калашникова по дві цілі

На Рівненщині обласний військовий комісаріат провів для резервістів заходи Єдиного стрілецького дня

В заняттях з тактичної медицини, мінної безпеки, військової топографії та тактичної підготовки взяли участь близько 250 військовослужбовців Збройних Сил України резерву.

Особливу увагу керівництво обласного військового комісаріату приділяє вогневій підготовці. Заняття було організовано на 6 навчальних місцях: вивчення матеріальної частини автомата та пістолета, основ та правил стрільби, заходи безпеки під час поводження зі зброєю та практичне виконанням вправ стрільб. Вправи виконували з положень лежачи, з коліна та стоячи. Кожен резервіст під час стрільб з АК-74 знищив по дві цілі.
За словами старшого керівника стрільби підполковника Андрія Наконечного, Єдиний стрілецький день для всіх категорій резервістів області проводиться щомісяця. Серед стрільців чимала кількість учасників АТО та воїнів-афганців, проте є серед присутніх й такі, хто чи не вперше тримають в руках автомат. Саме для них організовано повний курс підготовки з вивчення будови зброї, правильності прицілювання, умов виконання вправ стрільб, споряджання магазину набоями на час. 

- Кожен виїзд на полігон здійснюється щоразу для інших бійців. Планується, що кінця року в Рівненській області буде підготовлено чималу кількість захисників Вітчизни, які в разі необхідності готові будуть стати до строю та матимуть необхідні знання й вміння володіти зброєю, - каже підполковник Віткор Шубец, прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також