Знову незручності: у четвер розпочнуть ремонт Золотіївських мостів

1323 0

Ми у соцмережах:

Знову незручності: у четвер розпочнуть ремонт Золотіївських мостів

Буде частково перекрито рух для транспортних засобів. У з’язку із необхідністю виконання робіт з ремонту дорожнього покриття автодорожнього шляхопроводу на вулиці Князя Володимира у Рівному: 21 листопада з 8:00 до 21:00 23 листопада буде перекрито рух транспортних засобів на половині проїжджої частини вказаної вулиці на ділянці від вул. Золотіївська до вул. Григорія Сковороди (частина моста біля Рівнехолоду). 25 листопада з 08:00 до 28 листопада 21:00 буде перекрито рух транспортних засобів на половині проїжджої частини вказаної вулиці на ділянці від вул. Біла до вул. Олексинська. У місті проведення робіт буде встановлено необхідні дорожні знаки. -- Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської рад

У з’язку із необхідністю виконання робіт з ремонту дорожнього покриття автодорожнього шляхопроводу на вулиці Князя Володимира у Рівному: 21 листопада з 8:00 до 21:00 23 листопада буде перекрито рух транспортних засобів на половині проїжджої частини вказаної вулиці на ділянці від вул. Золотіївська до вул. Григорія Сковороди (частина моста біля "Рівнехолоду").

25 листопада з 08:00 до 28 листопада 21:00 буде перекрито рух транспортних засобів на половині проїжджої частини вказаної вулиці на ділянці від вул. Біла до вул. Олексинська.

У місті проведення робіт буде встановлено необхідні дорожні знаки, повідомляє віддділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міськради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також