Знову влучили у зупинку транспорту: окупанти обстріляли місто на Донбасі, багато загиблих

973 0

Ми у соцмережах:

Знову влучили у зупинку транспорту: окупанти обстріляли місто на Донбасі, багато загиблих

Серед травмованих містян — троє діток.

Сьогодні, на 162-й день війни в Україні, ворожа армія Росії знову завдала удару по місту Торецьк Донецької області, повідомляє Телеграф. В результаті обстрілу, який відбувся близько 11-ї години, вісім людей загинуло, а четверо отримали поранення різного ступені тяжкості. Серед травмованих — троє дітей.

Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, відзначивши, що цього разу окупанти поцілили у зупинку громадського транспорту, де в момент удару перебувала велика кількість людей.

За словами Кириленка, попередні дані свідчать про те, що росіяни вели обстріл з артилерії. Крім зупинки, в результаті ворожих дій окупаційної армії росії було пошкоджено церкву, де травм зазнав місцевий священник, а також кілька навколишніх багатоповерхівок.

- Щодня російські окупанти б’ють по цивільних – щодня ми маємо загиблих та поранених. Всі, хто досі залишається на Донеччині, наражають себе на смертельну небезпеку! — йдеться в тексті публікації керівника області.

Крім того, Кириленко у своєму дописі вчергове закликав жителів Донеччини евакуюватися, аби не стати наступною російською мішенню.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також