Золота каблучка: що вибрати — класику чи екстравагантність

502 0

Ми у соцмережах:

Золота каблучка: що вибрати — класику чи екстравагантність

Розмаїття стилів і дизайнів дає змогу задовольнити навіть найвибагливіших покупців. Кожен має можливість вибрати або замовити ювелірний виріб за власними параметрами та смаками. Але мода різнопланова, тому іноді важко віддати перевагу одному напрямку. Щось можна носити завжди, а якісь прикраси пасують до певного вбрання чи випадку. Тож аби зробити вибір між класикою та екстравагантністю, потрібно їх порівняти. Тоді зрозумієте, що краще вам підходить, і на що звернути увагу. 

Класичний стиль

До цього напрямку в дизайні належать коштовності, які підходять під устояні й перевірені роками принципи. Тому ви легко зможете відшукати підвіски, сережки або золоті каблучки купити, які підходять під такий опис:

  1. Простота й елегантність. Класика характеризується невигадливими, гарними та мінімалістичними елементами. Вона орієнтована на довговічність і постійну актуальність.
  2. Нейтральні кольори. Здебільшого в таких виробах переважають спокійні тони, тому камені найчастіше мають чорний, білий, сірий, коричневий і бежевий відтінки.
  3. Прямі лінії та форми. Перевага віддається скромним і чітким контурам, легким конфігураціям невеликих розмірів.

Ювелірні прикраси в класичному стилі прості та можуть містити дрібні коштовні камені. 

Екстравагантний стиль

Не помітити коштовності, що належать до такого напрямку моди, просто неможливо. Вони притягують погляди й завжди слугують яскравою рисою образу. Іноді саме вони визначають, який одяг треба надягати, а не навпаки:

  1. Блискучий і незвичайний дизайн. Сміливі, нестандартні деталі виготовлення, що привертають увагу, з розкішними візерунками та вставками.
  2. Соковиті кольори. Насичені тони та різнопланові поєднання ― візитна картка цього віяння не тільки в прикрасах.
  3. Еклектика й розмаїття. Поєднання елементів із різних культур та епох створюють змішаний і унікальний образ.

В екстравагантному стилі можна натрапити на великі та яскраві ювелірні вироби з чималим камінням або істотними деталями, здатними здивувати й епатувати оточення. Вибір між цими напрямками ювелірної моди залежить від особистих уподобань, події, до якої ви готуєтеся, та індивідуальної естетичної філософії. Деякі люди вважають за краще зберігати елегантність і простоту, водночас інші цінують яскравість у своєму образі. Ювелірні прикраси ― це прояв індивідуальності, тому важливо прислухатися до себе й не відмовлятися від маленької слабкості до блиску та краси.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також