Золотий голос України співатиме у Рівному в останній день зими

1243 0

Ми у соцмережах:

Золотий голос України співатиме у Рівному в останній день зими

З нагоди 60-річчя Степан Гіга вирушає у ювілейний тур Україною. 29 лютого святковий виступ музиканта відбудеться у Рівному на сцені Міського будинку культури. Народний артист потішить своїх шанувальників улюбленими хітами, чарівним голосом та душевною атмосферою.

Творчий шлях Степана Гіги почався ще в шкільні роки. Саме тоді співак став учасником ансамблю «Зелені Карпати». За три десятиліття на сцені талановитий артист та композитор був солістом колективів «Стожари» та «Бескид». З гуртом «Друзі мої» Степан Гіга виступає донині.

Сольна кар'єра співака почалася в 1990-ті роки. За цей час музикант випустив п'ять альбомів, створив власну студію звукозапису «GIGARecords» та отримав звання заслуженого, а після — народного артиста України.

Пісні Степана Гіги знають та люблять десятки тисяч шанувальників. Кожен з його шлягерів наповнений щирістю, душевністю, мелодійністю. «Яворина», «Золото Карпат», «Троянди для тебе» — це не просто композиції, а музична сповідь артиста. 

29 лютого співак виступатиме у Рівненському Міському Будинку Культури, початок концерт - о 19-й годині, вартість квитків - 190-420 грн


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також