Вирощені в Україні: зорянські помідори та огірки - без жодної хімії

1402 0

Ми у соцмережах:

Вирощені в Україні: зорянські помідори та огірки - без жодної хімії

Вони – бренд Рівненщини.

- Багато споживачів, які не звикли глибоко аналізувати факти, дійсно сприймають тепличні технології не завжди позитивно, оскільки вважають їх «неприродними». Але це зовсім не так. Висока врожайність культур досягається не шляхом інтенсивного застосування засобів агрохімії, а шляхом створення найсприятливіших для рослини умов, запровадження новітніх технологій, - сказав заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан, ознайомившиись з роботою тепличного підприємства «Агроконцерн».

Зазначимо, що у зорянських теплицях росте 25 тисяч томатів. Урожайність з одного квадратного метра збирають 40 кг. Рослини вирощують в ємностях із кокосовим наповнювачем. Запилюють цвіт спеціальні джмелі. У зимову пору року вмикають додатковий обігрів та освітлення.

- Нині теплична галузь переживає не найкращі часи через подорожчання енергоносіїв. Але ми тримаємо власний імідж завдяки смаковим властивостям маємо не лише високий попит, але й постійних покупців. І це не дивно, адже смак помідорів зберігається тривалий час. Підприємство вирощує близько 2,5 тисячі тонн овочів у рік, - розповіла керівниця ТОВ «Агроконцерн» Антоніна Сич.

Олександр Кохан зазначив, що, попри все, Агроконцерн підтримує державну програму «Зроблено в Україні», розвиває регіональну економіку, і створює робочі місця в громаді.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також