З-під «Авангарду» почали переносити каналізаційний колектор

1363 0

Ми у соцмережах:

Фото - Рівненської міської ради

Рівненська міська рада повідомляє, що на стадіоні «Авангард», який перебуває у стані реконструкції, «стартує вкрай відповідальний етап будівництва – перенесення каналізаційного колектора, який відводить воду від вулиць Степана Бандери, Чорновола і аж до Відінської».

- З незрозумілих для мене причин, всупереч будь-яким нормам, цей колектор проходить під самим стадіоном. Як і ким було прийняте рішення про таке розміщення, мені невідомо. Але щоб будувати далі стадіон, колектор необхідно перенести, - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, який, повідомляє міська рада, одразу після відпустки «вирушив особисто перевірити хід будівництва».

- Як бачите, на майданчик уже завезли нові труби. Вартість робіт із перенесення колектора складе приблизно 1,5 млн грн, - розповів Володимир Хомко - Принагідно хочу попередити рівнян, що зроблений раніше проїзд – праворуч біля базару – буде закрито на півтора-два тижні, до завершення вказаних робіт. Наразі є об'їзд ліворуч.

«Коштів для його фінансування достатньо, всі підрядники працюють нормально, зауважень до якості робіт наразі немає. На сьогодні освоєно близько 15 мільйонів гривень», - додає міська рада.

Нагадаємо, що реконструює «Авангард» фірма «Фіалка» рівненського бізнесмена Юрія Фалка, яка виграла тендер, запропонувавши відродити «Авангард» за 199,8 млн грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також