«Зрада» Гудзенко, проблеми Муляренка та перемога Чаборая

1508 0

Ми у соцмережах:

«Зрада» Гудзенко, проблеми Муляренка та перемога Чаборая

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» – про суддю Господарського суду Рівненської області, яка своїм рішенням скасувала перемогу України у боротьбі за майже 1,5 тис. кілометрів нафтопроводу.

А ще ми розкажемо, які проблеми розпочалися у голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, через яке рішення депутати облради порушили закон і куди поділися усі кіоски з залізничного вокзалу у Рівному.

Ви дізнаєтеся, яку дорогу власники елітного мікрорайону у Рівному хочуть привласнити та як вдалося забудовнику Юрію Чабораю отримати 25 соток землі під вікнами обласних чиновників.

Ви дізнаєтеся, чому з 1 вересня не видавали бебі-бокси у пологових, з яких причин на Лебединці гинуть качки, кому заважала стара липа у центрі Рівного і який пам’ятник героям Небесної сотні з’явиться у місті.

Ми розкажемо, як гості ресторану «Айвенго» потрапили у лікарню, чому досі у всіх немає цифрового телебачення і коли на Рівненщині чекати бабиного літа.

А ще ми розповімо про медалі «Кардинала», ультиматум для дрифтерів та перемоги рівненських спортсменів.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також