Зробити квартиру «під себе» - це просто!

1331 0

Ми у соцмережах:

Зробити квартиру «під себе» - це просто!

Покупці житлової нерухомості дуже люблять підлаштовувати майбутні приміщення під свої бажання. Проте, втілити іноді дуже оригінальні дизайнерські рішення не так легко, адже усі задуми замовників і професійних дизайнерів «на папері» потрібно підготувати до реальних робіт.

реноме Покупці житлової нерухомості дуже люблять підлаштовувати майбутні приміщення під свої бажання. Проте, втілити іноді дуже оригінальні дизайнерські рішення не так легко, адже усі задуми замовників і професійних дизайнерів «на папері» потрібно підготувати до реальних робіт. Коли варто вносити зміни у вигляд свого нового житла, що таке Центр комплектації і як вирішують складні завдання у «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» - розповідає Іван Бедричук:

Про посаду

Моя посада - інженер з супроводу проектної документації комерційних та житлових площ. Якщо простішими словами, я - людина, що допомагає клієнтам, майбутнім мешканцям комплексу, втілити бажання, дизайнерські рішення і перенести їх з паперу на площину. Окрім цього, в мої обов'язки входить контроль робіт та втілення поставлених задач. Скажімо, люди хочуть облаштувати помешкання теплою підлогою, моя задача - проконсультувати, порадити та допомогти. Чи перемістити стіну на метр ліворуч/праворуч, санвузли, енергетичні точки та ін.

Про житловий комплекс «Спектрум»

Це цікавий проект, аналогів якому не знайдеш не те, що у Рівному, а й, мабуть, у Західній Україні. Втілення, на перший погляд, авантюрних дизайнерських рішень викликає щире захоплення. Усі роботи ведуться згідно проекту. А ще мені подобається якість матеріалів, які використовуються та професіоналізм - це коли роблять те, що подобається, роблять його добре і на радість людям. спектрум_рівне

Про Центр комплектації

Забудовник здійснює роботи згідно проекту, а Центр комплектації допомагає людям трохи відійти від нього і влаштувати житло під власні потреби. Окрім мене в штаті Центру згодом працюватиме ще й дизайнер. Найпростіше, як відомо, зміни в квартирі здійснити на стадії будівництва. І найдешевше, до речі. Не кожна компанія надає такі послуги. А це потрібна і корисна річ. Люди дуже люблять вносити власні корективи. Спочатку ми складаємо детальний кошторис на виконання робіт та витрату матеріалів. Замовник погоджує, сплачує і ми починаємо виконання робіт. Попередній прорахунок, до речі, та підбір матеріалів здійснюється безкоштовно. Перші клієнти були вже на третій день роботи. Замовлень багато. От, скажімо, з «Оливкового» вже маємо чотирнадцять заяв з побажаннями. Про те, що ми вносимо зміни у планування, можна не хвилюватися. Усе цілком законно. Наприкінці робіт у проект здачі будинку буде внесено усі зміни, де буде вказано реальне їх розташування. Читайте більше у новому номері «PRO.RENOME» та слідкуйте за нашими подіями у Facebook. tag:РЕНОМЕ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також