Зручний сервіс поблизу дому: на Гощанщині шитимуть одяг для тварин та людей

171 0

Ми у соцмережах:

Зручний сервіс поблизу дому: на Гощанщині шитимуть одяг для тварин та людей

Мирослава Мариниченко з Жаврова планує започаткувати власний бізнес з пошиття та продажу одягу й аксесуарів для тварин.

Вона має намір розпочати роботу вдома, щоб уникнути додаткових витрат на оренду, і планує продавати товари онлайн та через місцеві магазини. 

- Мирослава Мариниченко успішно захистилиа свій бізнес-план та отримала мікрогрант в розмірі 75 тис. грн  в рамках програми «єРобота», - повідомляє Гощанська селищна рада.

Такий мікрогрант отримала і Тетяна Мойсієвич із Синьова, професійна швачка з багаторічним досвідом, відкриває ательє з ремонту та пошиття одягу у своєму селі.

Вона вже придбала приміщення для бізнесу і планує запропонувати жителям Синьова зручний сервіс поблизу дому, а також продавати спортивний одяг через Інтернет.

 

Ці жінки доводять, що за умови наполегливості та підприємницької відваги можна реалізувати свої бізнес-ідеї та досягти успіху.

Якщо ви теж хочете започаткувати власну справу, запрошуємо вас на курс «Організація власної справи», який розпочнеться 4 вересня на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю навчання безоплатне. Деталі: тел. 0800600635, електронна пошта: cpto@cpto.rv.ua.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також