ЗСУ майже повністю знищили спецназ Росії

915 0

Ми у соцмережах:

ЗСУ майже повністю знищили спецназ Росії

Сили російського спецназу понесли колосальні втрати у війні проти України. Бо їх використовували, як звичайну піхоту.

Тепер Москві потрібні будуть роки, щоб їх відновити, повідомляє Washington Post. Адже для підготовки одного спецпризначенця треба мінімум 4 роки.

Зазвичай спецназ отримує таємні та ризиковані завдання - як приклад наказ захопити президента України Володимира Зеленського.

Але після початку війни минулого лютого російські командири «прагнули скористатися моментом» і наказали елітним силам спецназу вступити в прямий бій.
За словами спостерігачів, швидке виснаження підрозділів російського спецназу змінило динаміку війни від самого початку, серйозно обмеживши здатність Москви використовувати секретні тактики для підтримки звичних бойових операцій.

Величезні втрати, яких зазнали ці підрозділи, зроблять їх менш ефективними не лише в Україні, а й у інших частинах світу, де діють російські військові сили.
Як докази серед документів, які злили в інтернет, містяться супутникові знімки. Так, за знімком військової бази, яку використовує 22-а окрема бригада спецназу на півдні Росії, американські чиновники дійшли висновку, що чотири з п'яти бригад спецназу, які повернулися з України влітку 2022 року, зазнали значних втрат.

За оцінками фахівців, 22-а та дві інші бригади спецназу зазнали втрат на рівні 90-95%.

У посиланнях на перехоплені розвіддані йдеться, що лише один підрозділ - 346-й – «втратив майже всю бригаду, в якій із 900 військовослужбовців у строю залишилися лише 125».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також