ЗСУ на Донеччину передали «Бандерівського єнота», «Чорного сотника» та «Вовкулаку» (ВІДЕО)

710 0

Ми у соцмережах:

ЗСУ на Донеччину передали «Бандерівського єнота», «Чорного сотника» та «Вовкулаку» (ВІДЕО)

Члени благодійної спільноти "Відповідальні українці" зібрали гроші і придбали три позашляховики для ЗСУ. Їх відправили на передову, попередньо вигадавши для кожного автомобіля власні назви — "Бандерівський єнот", "Чорний сотник" та "Вовкулака".

Про це Суспільному повідомив співкоординатор спільноти Олександр Безощук.

Три позашляховики спрямували у різні підрозділи ЗСУ, які виконують бойові завдання на Донеччині. Nissan Navara призначений для зв'язківців, а два інші автомобілі — для 115 батальйону.

- Зламки там не потрібні. Тому на наш запит підшуковують автомобілі в максимально ідеальному стані, щоб робити їх по-мінімуму і вони максимально ефективно виконували свої завдання,пояснив Олександр Безощук.

Один позашляховик придбали за донати, які щомісячно сплачують учасники благодійної спільноти "Відповідальні українці".  Гроші для іншого зібрали під час благодійних ярмарків. Підприємець з Рокитного Вадим Кирильчук, який до "Відповідальних українців" долучився два тижні тому, організував третю автівку — Volkswagen.

- Ми провели техобслуговування повністю, замінили деталі, які погано вже працювали, поміняли масла, фільтри, пофарбували його. Він був іншого, синього, кольору. Машина, як на мене, в хорошому стані і на війні покаже себе. Вона буде корисною, зазначив Вадим Кирильчук.

Ключі від позашляховиків "Відповідальні українці" передали військовим, попередньо проконсультувалися з ними щодо потреб.

- Ми доставимо туди своє спеціальне обладнання. В кожної групи своє завдання і кожна група дообладнає їх своїм спецобладнанням та озброєнням відповідно до їх призначення. Вимоги до автомобілів для бойових завдань однакові до всіх — надійність, швидкість, мобільність, прохідність та маневровість,  — зауважив військовослужбовець Олексій.

Кожному автомобілю благодійники дали власну назву — "Бандерівський єнот", "Чорний сотник" та "Вовкулака".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також