ЗСУ посилили захист та протиповітряну оборону Рівненської АЕС

681 0

Ми у соцмережах:

ЗСУ посилили захист та протиповітряну оборону Рівненської АЕС

Рівненську АЕС відвідали командир Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв та керівник ОУВ «Волинь», генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Військові керівники перевірили технічні засоби і стан обороноздатності підрозділів з охорони та оборони електростанції, а також оглянули позиції та захисні споруди. У межах візиту вони детальніше дізналися про специфіку роботи стратегічного підприємства – побували в турбінному відділенні, на блочному щиті управління одного з енергоблоків РАЕС.

️Під час зустрічі з генеральним директором підприємства Павлом Ковтонюком та його заступниками обговорили заходи щодо посилення захисту та безпеки Рівненської АЕС в умовах російської військової агресії та узгоджено майбутній порядок дій у разі загрози вторгнення з боку Білорусі. Сергій Наєв та Володимир Кравченко відзначили злагодженість дій між керівництвом Рівненської АЕС та військовими підрозділами та задовільний стан охорони та оборони електростанції.

Зважаючи на стратегічну важливість об’єкта, керівництвом ЗСУ посилено захист та протиповітряну оборону, передано необхідну додаткову військову техніку, обговорено шляхи взаємодії у разі порушень сталого функціонування Об’єднаної енергетичної системи, повідомляє РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також