ЗСУ зруйнували ключовий міст на окупованій Херсонщині (ВІДЕО)

933 0

Ми у соцмережах:

ЗСУ зруйнували ключовий міст на окупованій Херсонщині (ВІДЕО)

Більше тижня українські військові били по ключових переправах на Херсонщині, складах боєприпасів та командних пунктах противника.

 Вчора ввечері ЗСУ таки вдалося зруйнувати Антонівський автомобільний міст біля Херсона, першого удару по якому було завдано 19 липня.

 Цей міст вважається ключовим для регіону. Російська армія змогла захопити Антонівський міст на другий день війни. Хоч під час бойових українська армія мала його підірвати. Однак цього чомусь не відбулося.

(удар по мосту)

- Антонівський міст і міст у Новій Каховці - це точки зв'язування, від яких залежить можливість ведення бойових дій російськими військами. Після знищення цих мостів ворогу буде дуже важко забезпечувати постачання своїх військ на Правобережжі понтонами. Це буде ризиковано й пропускна здатність понтонів набагато менша. Таким чином будуть створені умови для більш активних дій українських військ і можна буде звільнити правобережну частину Херсонської області та підійти до самого Херсона і Нової Каховки, - розповів Юрій Бутусов на своєму каналу на YouTube.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також