Зумисне пошкодив автомобілі на парковці

1139 0

Ми у соцмережах:

Зумисне пошкодив автомобілі на парковці

На парковці, що на вулиці Гагаріна у Рівному, 39- річний мешканець Хмельницької області заявив патрульним, що не впорався з керуванням та наїхав на припарковані автомобілі. Втім, свідки стверджували, що він це зробив зумисне.

Патрульні вилучили відео з камер спостережень та поспілкувались зі свідками події, які стверджували, що цей водій зумисне наїхав на припарковані автомобілі. Три з них отримали механічні пошкодження.

Поліцейські помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння і запропонували йому пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі. Він відмовився це зробити у присутності двох свідків, а поводився зухвало та агресивно. Патрульні застосували наручники та затримали хулігана.  

На винуватця пригоди інспектори патрульної поліції склали адміністративні матеріали: постанову за відсутність поліса обов'язкового страхування, протоколи за порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та за керування транспортними засобами особами в стані сп'яніння та протокол затримання. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом хуліганства. Автомобіль вилучили.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також