Зумисне затягують судовий процес щодо підприємця, який два роки тому збив у Рівному двох підлітків

1260 0

Ми у соцмережах:

Зумисне затягують судовий процес щодо підприємця, який два роки тому збив у Рівному двох підлітків

Ще два роки тому у Рівному водій автомобіля Василь Самчук збив двох неповнолітніх дітей: Діану Петрук та Владислава Тарара. Хлопець вижив, дівчина - ні. Судовий процес продовжується донині, бо кожного разу адвокати обвинуваченого у ДТП подають нові клопотання та довідки

Минає третій рік після трагедії, яка зламала життя кількох родин – загиблої того дня Діани Петрук та тяжко покаліченого Влада Тарара. 2 листопада 2018 року їх на вулиці Севастопольській у Рівному збив автомобілем п’яний підприємець Василь Самчук.

Суд у цій справі триває, повідомляє Рівне 1. Самчук досі перебуває у СІЗО. На попередньому черговому судовому засіданні допитували свідків.

На черговому судовому засіданні прийшов ще один свідок. Каже, за його спостереженнями водій мав наміри сісти за кермо після трагедії. Василь Самчук навіть не підходив до травмованих і не намагався надати їм допомогу після наїзду.

Сам же Самчук нічого не заперечував. Сидів мовчки та надіявся на адвокатів. Опісля засідання стало відомо, що адвокати Сергій Захожий та Олег Захарчук захищають ще одного обвинуваченого у скоєнні іншої смертельної ДТП. Про це зізналася потерпіла. Сталося це у селі Малушка, Рівненського району. Тоді батько жінки та водій автівки загинули, мама - важко травмувалась.    Пані Ольга, як і родичі Діани Петрук та Владислава Тарара переконані, адвокати обох обвинувачених навмисно затягують судовий процес.

Батько хлопчика досі не може стримувати емоцій. Ділиться, його син вже знаходиться вдома та проходить реабілітаційний період. Щиро вірить, що зовсім скоро його син одужає. Поки, батькам обох підлітків залишається чекати вироку суду. Щоправда, коли це буде - невідомо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також