Зупинка належить всім рівнянам, а не власникові кіоску

2395 0

Ми у соцмережах:

Зупинка належить всім рівнянам, а не власникові кіоску

На зупинці біля магазинів «Взуття» і «Упекс» (вул.Соборна, 260) зведено будівлю, стовпи якої виходять аж до проїжджої частини. Територія зупинки дуже маленька, а людей по сотні збирається щодня, до того ж тут зупиняється багато транспорту. Тому ця споруда створює незручності й для пасажирів, і для перехожих.

На зупинці біля магазинів «Взуття» і «Упекс» (вул.Соборна, 260) зведено будівлю, стовпи якої виходять аж до проїжджої частини. Територія зупинки дуже маленька, а людей по сотні збирається щодня, до того ж тут зупиняється багато транспорту. Тому ця споруда створює незручності й для пасажирів, і для перехожих. Ми звертаємось до міського голови Віктора Чайки з надією, що він є справжнім господарем Рівного і змусить власників магазину прибрати цю прибудову. Хочемо запитати, хто дав дозвіл на зведення цієї зайвої будівлі? Раніше тут були дерева, які очищали повітря від загазованості. Зараз вони вирубані, транспорту їздить у декілька разів більше, дихати немає чим. Л.Смірнова, Л.Петрук, Т. Каплюк, всього 35 підписів.

Коментар начальника міського управління містобудування та архітектури Анатолія Храбана: — Дозвіл на будівництво цього кіоску не видавався, оскільки це будівля тимчасового користування. Однак його власник отримав дозвіл міськради на використання земельної ділянки та погодження на проект від усіх відповідних органів, у тому числі й з нашого управління. Архітектори вважають, що кіоск вписується в загальний вигляд міста. Окрім цього, дозвіл на його встановлення видавався за умови облаштування власником зупинки. Тобто хотіли зробити для мешканців міста як краще. Тим паче, що власник зробив для пасажирів ще й накриття від дощу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також