Зупинка потягів у Німеччині: Deutsche Bahn заявляє про диверсію

722 0

Ми у соцмережах:

Зупинка потягів у Німеччині: Deutsche Bahn заявляє про диверсію

Сьогодні вранці через технічний збій на півночі Німеччини встали всі міжміські поїзди. У Deutsche Bahn заявили про можливу диверсію

Перебої торкнулися регіональних і міжміських перевезень у Нижній Саксонії, Бремені, Гамбурзі та Шлезвіг-Гольштейні, повідомляє УНН.

Після 10-ї години ранку компанія Deutsche Bahn повідомила, що фахівці усунули проблеми. За словами представника залізниці, було пошкоджено кабелі, необхідні для руху поїздів.

- Через саботаж пошкоджено кабелі, які необхідні для руху поїздів, Deutsche Bahn була змушена зупинити рух поїздів на півночі майже на три години сьогодні вранці, — повідомила SPIEGEL представник залізниць.

Федеральна поліція почала розслідування.

За інформацією ЗМІ, мережа радіозв'язку залізниці повністю вийшла з ладу вранці близько 6:40 ранку. Джерела в службі безпеки, на які посилаються медіа, заявили, що раніше невідомі перерізали лінію передачі даних у кабельному каналі недалеко від Берлін-Карів, яка має вирішальне значення для мережі зв'язку. За словами джерела, аналогічний акт саботажу було також виявлено в кабельному каналі недалеко від Дортмунда незадовго до повної відмови. Наразі з'ясовується, чи пов'язані ці дві дії. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також