Зупинку біля автовокзалу повернуть, коли знайдуть власника землі

1828 0

Ми у соцмережах:

Зупинку біля автовокзалу повернуть, коли знайдуть власника землі

Рівнянин Віталій Білоус зареєстрував електронну петицію, в якій пропонує перенести зупинку на вулиці Київській у Рівному на попереднє місце — ближче до автовокзалу. Туди, де вона й була раніше.

Віталій Білоус, автор петиції: — Близько десяти років тому зупинка знаходилася навпроти автовокзалу. Її перенесли, і це створило незручності для пасажирів громадського транспорту. Особливо це стосується тих людей, які прямують до автовокзалу із важкими валізами.

Віталій Миронюк, начальник управління транспорту та зв'язку Рівного: — Ми тримаємо це питання на контролі. Як тільки петиція набере необхідну кількість голосів, тоді й будемо вирішувати. Однак для того, аби спорудити нову зупинку, потрібно визначити, кому належить земля. На старому місці вона може уже давно бути в приватній власності. Адже там облаштували стоянку та посадкову платформу для маршруток, які їдуть на Київ. Тому може виникнути така ситуація, що рівняни захочуть нову зупинку, а новий власник земельної ділянки буде проти.

Богдан СЛОНЕЦЬ.

До речі

Цю проблему створила сама ж міська влада своїм рішенням від 20 жовтня 2000 року, передавши землю, якою користувався автовокзал, в оренду ТзОВ «Бадьорість». Як тоді писали газети — «на догоду одному з впливових рівненських товстосумів».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також