Зґвалтував п'ятикласницю

1891 0

Ми у соцмережах:

Зґвалтував п'ятикласницю

8 лютого близько 16 години у Здолбунові 22-річний чоловік зґвалтував п’ятикласницю, коли та поверталася зі школи додому. Правоохоронці оперативно встановили та затримали нелюда. Він наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

- Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею йшов невідомий їй чоловік. Коли дорогою школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом, повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник бив її і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, щоби вона мовчала.

гвалтівник1

Зрозумівши, що свої наміри не вдалося здійснити в туалеті, чоловік розстелив на снігу куртку, на якій і зґвалтував дитину. - Упродовж години працівники Здолбунівського відділення поліції розшукали, затримали зловмисника та доставили у відділення, зазначив Сергій Волков. Ним виявився 22-річний раніше судимий мешканець Рівненського району. Слідчі вже затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. гвалтівник2

У поліції проводять досудове розслідування за фактом насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Відомо, що він вже відбував покарання за вчинення грабежів і нині перебуває на лаві підсудних за вчинення вимагання, тож тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою. Відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також