Зведення «алеї кіосків» на вулиці Київська в Рівному призупинили

1493 0

Ми у соцмережах:

Зведення «алеї кіосків» на вулиці Київська в Рівному призупинили

Міський голова Рівного Олександр Третяк доручив профільним управлінням вивчити, яким чином «алея кіосків», яка почала вимальовуватися біля супермаркету «Сільпо» навпроти автовокзалу, отримала право на існування. Своє розслідування проводитимуть правоохоронні органи.

 «Доручив управлінню містобудування та архітектури, головному архітектору міста, ДАБК максимально надати інформацію та співпрацювати з правоохоронними органами задля швидшого вирішення справи, - повідомив Олександр Третяк. - В зв’язку з резонансом, який виник навколо цього будівництва фахівці з управління містобудування та архітектури будуть долучені до процесу і повиннні підготувати копії всіх дозвільних документів, які видавались за цією адресою, і передати їх правоохоронним органам. Їх обов’язок перевірити законність, а також надати правову оцінку встановлення тимчасових споруд.

Я зацікавлений, щоб ці дії мали кваліфіковану правову оцінку, а винні покарані.

А нині доручив призупинити видавати паспорти прив’язки на розміщення МАФів до з’ясування обставин, які виникли при видачі даних дозвільних документів».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також