Звільнений головний лікар Рівненського діагностичного центру піде до суду

7071 0

Ми у соцмережах:

Звільнений головний лікар Рівненського діагностичного центру піде до суду

Головний лікар Рівненського діагностичного центру Роман Шустик залишився без роботи.

 Коли про це стало відомо, то перед лікувальним закладом зібралося зо два десятки прихильників медика та депутати від «Слуги Народу». До слова, Шустик сам є депутатом обласної ради та балотувався від цієї політичної сили.

Роман Шустик розповів, що не погоджується з рішення про його звільнення та планує звернутися до суду:

- Про те, що мене звільнили, я дізнався з Інтернету. Коли я про це прочитав, то поїхав до обласної ради, узяв це рішення і підписався, що з ним не погоджуюся. Усім відомо, що ця ситуація тягнеться уже два місяці. Моє звільнення відбулося виключно через політику. Адже цю посаду, відповідно до партійної квоти, пообіцяли одній з партій теперішньої коаліції. Тому й розпорядження про моє звільнення готувала людина, яка пов’язана з цією партією, а підписував конкретний заступник голови обласної ради. В розпорядженні про моє звільнення вказана формальна підстава стосовно невчасної виплати заробітної плати колективу. Оскільки це рішення незаконне, то звертатимусь до суду, щоб відстояти свою честь і гідність.

Під час спілкування з громадськістю Шустик натякнув, що тепер посаду головного лікаря має отримати його заступник, депутат обласної ради з Радикальної партії Юрій Білик.

Читайте також по темі: У діагностичному — знову «замах» на Шустика


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також