Звільнення тренера пішло «Кардиналу» на користь

815 0

Ми у соцмережах:

Звільнення тренера пішло «Кардиналу» на користь

Дебютний матч на чолі рівненського «Кардинала» став успішним для Олександра Бондаря. Цей 39-річний гравець після серії поразок замінив на тренерському містку Ігоря Москвичова. Вже у першій грі як тренер Бондар зміг виграти. У Рівному «Кардинал» під його керівництвом обіграв харківський «Моноліт» — 6:4.

— Показали, що ми — єдиний колектив, — сказав після гри в.о. головного тренера «Кардинала» Олександр Бондар. — Маю надію, що продовжимо так грати й надалі, продовжимо битися один за одного. Можливо, ми не маємо таких класних виконавців, як деякі інші команди. Але за рахунок самовіддачі, характеру — ми повинні продемонструвати, що нікому в Рівному просто не буде.

Ця перемога дозволила рівнянам завершити перший етап чемпіонату Екстраліги на п’ятому місці, а відтак уникнути у плей-офф протистояння з сильнішими херсонським «Продексімом», івано-франківським «Ураганом» та київським «Хітом». Суперником «Кардинала» буде львівська «Енергія», яка посіла четверте місце. Розпочнеться серія до двох перемог 13–14 березня матчами у Львові.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також