Звільнили головного лікаря протитуберкульозного диспансеру у Рівному

2596 0

Ми у соцмережах:

Ростислав Рожанський

Вчора, 28 березня, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук підписав розпорядження про звільнення Ростислава Рожанського з посади головного лікаря Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру.

У пана Рожанського закінчився термін дії контракту. Причому не лише у диспансері, а й на посаді генерального директора Рівненського обласного державного територіально-медичного об’єднання «Фтизіатрія».

Виконуватиме обов’язки керівника диспансеру та гендиректора «Фтизіатрії» Віктор Коваль, заступник головного лікаря з організаційно-методичної та наукової роботи. Пан Коваль, відповідно до розпорядження голови облради, має «в установленому порядку забезпечити проведення розрахунку з Ростиславом Рожанським та видачу йому трудової книжки в день звільнення».

Найближчим часом голова облради має оголосити відкритий конкурс на посаду головного лікаря протитуберкульозного диспансеру та гендиректора «Фтизіатрії» (обидві посади, відповідно до затверджених статутів, очолює одна людина).

Додамо, що Ростислав Рожанський керував протитуберкульозним диспансером у Рівному багато років. Його контракт закінчився ще у грудні, проте керівництво облради, як це дозволяє законодавство, продовжило термін дії контракту максимально – на три місяці.

Раніше конкурс на посаду головного лікаря не оголосили, оскільки область чекала роз’яснення Кабміну щодо змін у законодавстві, які стосувалися державного територіально-медичного об’єднання «Фтизіатрія».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також