Звинуватили у хуліганстві двох чоловіків, які побили подружжя

1286 0

Ми у соцмережах:

Звинуватили у хуліганстві двох чоловіків, які побили подружжя

Оперативники Березнівського відділення поліції встановили особи чоловіків, які побили подружжя з села Орлівка.

Коли у двері будинку 37-річного жителя Орлівки увечері постукали, він відчинив. З  порогу двоє чоловіків штовхнули господаря та намагалися витягнути на вулицю, однак той вчинив опір. Між ними зав’язалася бійка. Господар отримав легкі тілесні ушкодження. Забої отримала й 36-річна дружина, яка вийшла на підозрілий шум. Після цього зловмисники покинули помешкання.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські вийшли на слід хуліганів. Ними виявилися 24-річний місцевий мешканець і 21-річний житель сусіднього села Городище.  Зі слів молодиків, спонукав їх до такого вчинку, нібито, наклеп 37-річного чоловіка на їхню адресу.

У рамках досудового розслідування, відкритого за фактом хуліганства, слідчі встановлюють усі обставини події. Обом зловмисникам повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої підозрюваним статті  передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення — на строк до чотирьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також