Зволожувальний крем — не на суху шкіру

220 0

Ми у соцмережах:

Зволожувальний крем — не на суху шкіру

Як правильно користуватися зволожувальним кремом

Небажано наносити крем на шкіру, не очищену після сну. Багато хто вважає, що користуватися засобами для вмивання має сенс тільки у вечірній час, після повернення з вулиці. Насправді, в години сну шкіра досить активно виробляє себум, тож вранці важливо видалити його разом з лусочками омертвілого епідермісу.

Ті, хто користується зволожувальним кремом для обличчя, часто припускаються такої помилки, як нанесення його на суху шкіру. Щоб поживні речовини з косметичного продукту максимально швидко вбиралися, необхідно наносити його на трохи вологу шкіру. Не варто насухо витирати обличчя рушником, достатньо прибрати зайву воду, промокнувши шкіру акуратними рухами.

Помилка, якої часто припускаються ті, хто зволожує кремом шкіру тіла, — нанесення засобу проти росту волосся. Це загрожує закупоркою волосяних цибулин, свербінням і висипаннями. Правильно наносити засіб по лінії росту волосся, розподіляючи його тонким шаром.

Ще одна важлива порада щодо догляду за шкірою: не потрібно набирати і наносити засіб пальцями. Краще придбати для цього спеціальну косметичну лопатку. Наші руки, навіть доглянуті, є розсадником бактерій. Мікроорганізми, потрапивши в живильне середовище, за лічені хвилини здатні створити величезні колонії та зіпсувати засіб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також