З’явилися відео-докази підпалу авто в Рівному (ВІДЕО)

2032 0

Ми у соцмережах:

З’явилися відео-докази підпалу авто в Рівному (ВІДЕО)

Телекомпанія ITV media group опублікувала відео, зняте камерами спостереження біля її будівлі. На ньому видно, що нічна пожежа, під час якої горіла іномарка та були пошкоджені ще дві в Рівному, спричинив підпал.

 Тим часом в поліції розповідають подробиці події, що сталася в ніч на 27 квітня.

Повідомлення про загоряння автомобіля на вулиці Чорновола в обласному центрі надійшло до поліції сьогодні о 00:30.   

Поліцейські встановили, що автомобіль «Mercedes GL-550» належить 35-річному рівнянину. Чоловік припаркував його навпроти будинку, де проживає. Вогонь знищив автомобіль повністю. З місця події вилучено змиви паливно-мастильних матеріалів, пожежне сміття. 

Поліцейські проводять невідкладні слідчі дії, зокрема опитують свідків та очевидців, а також вилучають відео з камер спостереження. Слідчі Рівненського районного управління поліції за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. 

Власник транспортного засобу поліцейським повідомив, що не знає, у кого міг виникнути умисел на знищення його автомобіля. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють особу, причетну до скоєного злочину.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також