Танковий цвинтар: з`явилося відео з місця розгрому росіян при спробі форсувати Сіверський Донець

883 0

Ми у соцмережах:

Танковий цвинтар: з`явилося відео з місця розгрому росіян при спробі форсувати Сіверський Донець

Під час наступу окупанти втратили понад 70 одиниць техніки і близько 485 солдат вбитими або пораненими.

У мережі з’явилося відео з місця, де українська армія розгромила російських окупантів при спробі переправи через річку Сіверський Донець на Луганщині. Записом поділися YouTube-канал Ukrainian Witness.

З 5 по 12 травня "друга армія світу" хотіла перейти річку Сіверський Донець, для цього вона задіяла танковий полк. Але українська піхота знищила 30 одиниць техніки, решту добила артилерія, повідомляє УНІАН.

- На відео ви можете побачити те, що залишилося від російських танків. "Як згадаю, як ми тут є**шились!" — каже один з українських військових, - йдеться в описі до відеозапису.

Форсування Сіверського Донцю російськими військами припинилося 13 травня. Під час наступу окупанти втратили понад 70 одиниць техніки і близько 485 солдат вбитими або пораненими. Раніше видання The New York Times повідомляло, що втрати, завдані російському батальйону, коли він намагався форсувати Сіверський Донець, засвідчили про одне з найбільш смертоносних зіткнень війни. Згідно з оцінками, заснованими на загальнодоступних даних, понад 400 російських солдатів були вбиті або поранені. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також