З-за грат замінував депо у Здолбунові

903 0

Ми у соцмережах:

З-за грат замінував депо у Здолбунові

Правоохоронці викрили 35-річного мешканця Здолбунова, який неправдиво повідомив до поліції про замінування приміщення локомотивного депо у Здолбунові. Зловмисник вже перебуває за ґратами, де відбуває покарання за крадіжки

Ще 9 червня близько 12-ї години до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування локомотивного депо у Здолбунові. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу, кінологи, рятувальники та медики. Задля безпеки громадян евакуювали 25 чоловік. Після ретельної перевірки об'єкта жодних підозрілих та небезпечних предметів не виявили. У ході проведення розшукових заходів, правоохоронці встановили особу "мінера". Ним виявився 35-річний уродженець Здолбунова. Чоловіка у 2016 році засудили за крадіжки до 5 років та 6 місяців позбавлення волі. Зловмисник відбуває покарання у виправній колонії на Волині, звідки і здійснив неправдиве повідомлення.

Здолбунівські слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху. Санкція статті передбачає відповідальність - позбавлення волі на строк від двох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також