Обласна газета «Рівне вечірнє»
Наш провайдер:
-25% на металопластикові вікна
☰ РОЗДІЛИ

У дітей мого покоління Різдво займало у житті цікаве місце. З одного боку, ніби і свято — дорослі збираються за столом, діти співають колядки. З іншого — і не свято зовсім: ані у школі, ані по радіо-телевізору про це Різдво ні слова.

«Хуліган» Сімінін, асистент Степанюк та інші


Матчем на «Арені Львів» проти «Карпат» рівненський «Верес» завершив 2017 рік. Наша команда вигравала 2:0, але зрештою дозволила супернику відігратися — 2:2.


Рівненський міський Палац дітей та молоді шостий рік поспіль проводить благодійну акцію «Добро на Різдво» — за цей час здійснилось 76 дитячих мрій.

Мільйони у Рівному витратять на сміття


Три роки тому на Рівненському сміттєвому полігон, що неподалік Бармаків, висаджували дерева. Але зелені насадження не стали заслоном для вітру, який розносить сміття людськими городами аж до Житина.

 

Літр квасу з діжки — уже по 17 гривень

8-6-2017

Щойно потепліло, як на рівненські вулиці знову виїхали звичні жовті діжки з «живим» квасом. Однак цього року любителям хлібного напою доведеться викласти за нього більше грошей — якщо торік літр рівненського квасу коштував 15 гривень, то тепер на дві гривні більше. За стаканчик 200 мл просять 3,5 гривні, а за півлітра — 8,8 грн.

квас

Галина Каспрук, технолог Рівненського цеху безалкогольних напоїв:

— Як і раніше, ми змушені піднімати ціну на квас, бо постійно зростають мінімальна зарплата, вартість електроенергії та сировини. Адже принципово використовуємо лише натуральні складові: воду, цукор, дріжджі, жито та ячмінь. Ніяких консервантів, аспартаму чи сахарину, за допомогою яких здешевлюють своє виробництво деякі інші підприємства. Наш квас тому й «живий», що зберігається всього три доби, і то рівняни його розкуповують упродовж дня. Переживати щодо чистоти діжок не варто, їх щоразу дезінфікуємо, перш ніж налити нову порцію. Скільки діжок завтра виїде на вулиці, залежить від погоди — чим тепліше, тим більше. У дощ та холод рівняни більше тягнуться до гарячих напоїв.

Загалом міськвиконком дозволив торгувати квасом в ємностях у 25 точках по всьому місту та у 19 точках — з термокегів. Чи не найбільша «концентрація» торговців квасом припадає саме на район центрального ринку: на вулицях Пересопницькій, Сагайдачного, Полуботка, Замковій та Соборній.

Олена РАКС.

 
Читайте також:

Якими повинні бути ідеальні обручки
№21, 31-5-2017

Чому популярні зелені кухні?
№21, 31-5-2017

Хороший годинник – запорука успіху
№21, 31-5-2017

Годинники як незмінний атрибут чоловічого життя
№21, 31-5-2017

Не в каві справа, а в колесах?
№16, 23-4-2017

Напівфабрикати: не заморожувати двічі
№11, 16-3-2017

P&G закликає до ощадливості
№10, 9-3-2017

Неукраїнське рівнянам не смакує?
№7, 19-2-2017

У Рівному відкрився новий фірмовий магазин дверей «Сталь-М»
№6, 8-2-2017

Справжній мед — на пасіці
№4, 26-1-2017

Однокімнатні — найбільш популярні
№38, 25-9-2016

Наповнення © «Рівне Вечірнє», (с) 2003-2017. Оновлюється щодня.
При використанні матеріалів посилання на www.rivnepost.rv.ua обов’язкове.
Програмування та дизайн © «Рівне Вечірнє»
Засновник — Микола Несенюк.

Головний редактор — Валентина ШАХ: valensrv@gmail.com.

Редактор сайту — Алла Садовник: allasadovnuk@i.ua.

Редактор он-лайн новин — Жанна Пінчук: pinkrime@gmail.com.

Контакти для розміщення реклами: (097) 462-65-64, (098) 547-38-33, e-mail: advertrv@ukr.net

Адреса для листування з редакцією: rivnepost@gmail.com.
Телефони редакції: (067) 362-56-86, (0362) 62-56-54, 62-56-55
@ — друкується на правах реклами.