Замінником цукру мозок не обманеш

Під час дослідження американські вчені виявили, що незважаючи на смакові якості замінників цукру, мозок розпізнає обман. Тож вживання низькокалорійних цукрозамінників призводить до підвищення імовірності "зриву" і споживання більшої кількості солодких продуктів.

0 хв. читання

Під час дослідження американські вчені виявили, що незважаючи на смакові якості замінників цукру, мозок розпізнає обман. Тож вживання низькокалорійних цукрозамінників призводить до підвищення імовірності “зриву” і споживання більшої кількості солодких продуктів. Вчені дійшли висновку, що люди, які хочуть позбутися зайвої ваги, повинні вибирати продукти, які все-таки містять цукор, проте їхнє споживання слід обмежити.

Поділитися цією статтею