Таке диво рівненські "даішники" бачили лише в кіно

522

Росіянин міг, не виходячи із автомобіля, змінювати пультом номерні знаки на автомобілі з білоруської реєстрації на українську.

Працівники відділу ДАІ затримали у Млинівському районі автомобіль «ДЕУ НЕКСІЯ», в якого було два номерних знаки : один - Республіки Білорусь та ще один, який видавався на території України. Старший інспектор Віктор Харкевич зупинив цей автомобіль тому, що на ньому були забруднені номерні знаки. А під час перевірки документів у міліціонера виникла підозра, що свідоцтво про реєстрацію автомобіля «ДЕУ НЕКСІЯ» має ознаки підробки.

- Під час огляду транспортного засобу у салоні я знайшов ще одні номерні знаки на цей автомобіль, які видавалися у Донецькій області, - розповідає Віктор Харкевич- Крім цього, було знайдено пульт управління за допомогою якого не виходячи із автомобіля можна було поміняти номерні знаки з білоруської реєстрації на українські. За кермом легковика знаходився житель Російської Федерації 38-річний Дмитро. Наразі чоловік затриманий та спілкується зі слідчими. Ці свідоцтва та номерні знаки вилучено та направлено на дослідження в науков-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС. Автомобіль поставлений на штрафмайданчик Млинівського райвідділу міліції