Ангелом пішов від нас у небо офіцер з Полісся, який обороняв Вугледар, Соледар та Бахмут

2162 0

Ми у соцмережах:

Ангелом пішов від нас у небо офіцер з Полісся, який обороняв Вугледар, Соледар та Бахмут

Жорстока, кровопролитна війна розв’язана проти України російським агресором щодня вбиває, ранить, травмує і виснажує наших воїнів, які цілодобово, під шаленими обстрілами в холод і спеку героїчно боронять нашу землю жертвуючи своїм здоров’ям і життям. Захищаючи Україну від дикої московської орди, загинув старший лейтенант ЗСУ Сергій Лажук з Дубровиччини.

У повідомленні Дубровицької міської ради йдеться:

- Сьогодні ми віддаємо велику шану Герою та розділяємо нестерпний біль втрати з його родиною, з синочком Тимофієм, братом Вадимом Івановичем. Сергій прожив дуже коротке, але гідне життя. Він був доброю і щирою людиною, закінчив історичний факультет РДГУ, любив свою родину, наш поліський край і був великим патріотом України. Майже з перших днів війни, 15 березня 2022 року став на захист Батьківщини від російської агресії. 

Під його командуванням бійці роти героїчно обороняли Вугледар, Соледар, Бахмут, визволяли Лиман і інші населенні пункти нашої держави. Останнє бойове завдання командира була оборона ділянки фронту Борова - Лиман. Він присвятив своє життя боротьбі за свободу і незалежність України, за нашу Перемогу, за нинішні і майбутні покоління українців. Сергій ангелом пішов від нас у небо. Ми в сльозах молимо Господа за його душу. Герої не вмирають. Вони йдуть у вічність. Слава Україні!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також