БК «Рівне» представив своїх спонсорів

1322 0

Ми у соцмережах:

БК «Рівне» представив своїх спонсорів

Напередодні старту нового сезону баскетбольний клуб «Рівне» презентував нових спонсорів команди, а також подякував всім тим, хто підтримує клуб від моменту його заснування.

Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук подякував обласній та міській владі, а також компаніям-партнерам, які повірили у відродження баскетболу в Рівному. Нагадаємо, жіноча команда в дебютному сезоні виборола «бронзу» Суперліги, а чоловіки потрапили в четвірку найкращих Вищої ліги. Виконання поставлених завдань в новому сезоні було б неможливим без залучення фінансової підтримки. Хоч левова частка бюджету клубу формується завдяки бюджетним коштам міста та області, але завжди приємно, коли компанія однодумців розширюється завдяки сприянню фінансово-успішних людей, які розуміють важливість розвитку спорту в місті та не на словах, а на ділі допомагають у відродженні та становленні баскетболу у Рівному.

З цього сезону до колективу підтримки БК «Рівне» долучилися такі відомі бренди, як мережа магазинів комп’ютерної техніки «КТС», інтернет-магазин спортивного одягу «Slam City», виробник високоякісних металопластикових конструкцій ТМ «Epsilon», Клесівський кар’єр нерудних копалин «ТехноБуд» та ТЦ «Злата Плаза». Керівництво та представників вищезгаданих компаній представили іншим партнерам та спонсорам БК «Рівне», які підтримують клуб з перших днів існування. Це компанія «AutoPlus», ТМ Spele, компанія «Полісся-Трейд», спільне українсько-чеське підприємство «PST Ukraine», магазин меблів «Baltic House», ТМ Futbolki.net, ТМ Espresso LAB, поліграфічна компанія «VPM Поліграф», виробник спортивного одягу «Gera», Медико-діагностичний центр «Експерт». Усі партнери та спонсори клубу змогли познайомитись, а також поспілкуватися в неформальній обстановці. Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук кожному з них вручив атрибутику клубу та запрошення на матчі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також