Чоловіка, який скинув з балкона жінку в Костополі, суд додому не відпустив

2752 0

Ми у соцмережах:

Чоловіка, який скинув з балкона жінку в Костополі, суд додому не відпустив

30-річний Сергій Денисов з судової зали поїхав до слідчого ізолятора, і там підозрюваний перебуватиме щонайменше до 6 січня наступного року

Слідчі підозрюють затриманого в тому, що він 5 жовтня цього року близько півдня в одній із квартир на третьому поверсі висотки в Костополі, під час сварки із 49-річною М., усвідомлюючи, що вони перебувають на відкритому балконі квартири, маючи фізичну перевагу над потерпілою, умисно взяв однією рукою опонентку за тулуб, а іншою перекинув через перило балкона. Жінка впала з висоти третього поверху на землю. Лікарі виявили в потерпілої важкі численні травми та переломи. Через кілька днів вона у лікарні померла. 
Прокуратура оскаржила ухвалу слідчого судді місцевого суду про застосування до підозрюваного запобіжного заходу до Рівненського апеляційного суду. В апеляційній скарзі йшлося про обрання підозрюваного, який у той день перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, більш суворого запобіжного заходу — тримання під вартою строком на 60 діб.

Захисник підозрюваного і сам підозрюваний просили суд залишити ухвалу суду першої інстанції без змін, переконували у невинуватості та непричетності до тяжкого злочину.

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила: колегія суддів апеляційну скаргу прокурора задовольнила. Ухвалу слідчого судді місцевого суду про застосування до підозрюваного  цілодобового домашнього арешту скасувала. Задовольнила клопотання слідчого про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб, до 6 січня 2022 року. Підозрюваного взяли під варту в залі судового засідання.

 Читайтпе також: У Костополі з балкона третього поверху зіштовхнули жінку  та Суд відправив у село Тихе чоловіка, який у Костополі зіштовхнув з балкона жінку 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також