Суд відправив у село Тихе чоловіка, який у Костополі зіштовхнув з балкона жінку

1451 0

Ми у соцмережах:

вона впала з балкону не сама

Цілодобовий домашній арешт обрав сьогодні Костопільський районний суд 30-річному Сергію Денисову, підозрюваному у скоєнні тяжкого злочину з села Тихе.

Нагадаємо, п’ятого жовтня, у Костополі на вулиці Степанській, 22,  компанія із шести осіб розпивала спиртні напої у квартирі за місцем проживання одного із них. Під час розмови на балконі між 30-річним чоловіком та 49-річною жінкою виник конфлікт, під час якого він зіштовхнув костопільчанку із третього поверху. Потерпілу із тяжкими травмами госпіталізували в обласну лікарню, а зловмисника — затримали.

Слідчі  повідомили йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження та підготували клопотання про обрання йому запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє:  підозрюваний найближчі 60 діб проведе за місцем свого проживання в селі Тихе колишнього Костопільського району. Так вирішив райсуд. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також