«Чорні лісоруби» атакували поліцію і лісову охорону

5617 0

Ми у соцмережах:

«Чорні лісоруби» атакували поліцію і лісову охорону

«Чорні лісоруби» з Рівненщини о 2-й годині ночі атакували лісову охорону у лісах під Городницею на Житомирщині. І це при тому, що, загони лісової охорони були посилені підрозділами поліцейського спецназу і СБУ.

Про це Житомирському Кур'єру повідомила співробітниця прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віра Долгих. За її словами, стріляли всю ніч.

«Чорні лісоруби»  використовували вогнепальну зброю. Бійці лісової охорони змушені були відбиватися за допомогою особистого мисливської зброї. До ночі їм на підмогу з'їхалися бійці лісової охорони з інших лісгоспів області, а також поліцейський спецназ. Але «чорні лісоруби» не відмовилися від своїх планів і біля 2-ї години ночі відкрили стрілянину. Під час сутички  є постраждалі і серед поліцейських, і серед  «чорних лісорубів». Місцеві жителі бачили кров на снігу в місцях сутичок. Але, як пояснила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіціі в Житомирській області Алла Ващенко, мова не йде про вогнепальні поранення. Травмовано 5 поліцейських.

Правоохоронці затримали трьох осіб, в яких вилучили незареєстровану мисливську рушницю. Нині тривають подальші слідчо-розшукові заходи для встановлення усіх учасників події та обставин.   

- Ситуація у Новоград-Волинському районі під контролем. У район прибули додаткові сили поліції та спеціальний підрозділ поліції особливого призначення ГУНП. Вони працюватимуть для забезпечення безпеки та правопорядку. Маємо розуміння і підтримку також колег з Рівенщини, з якими межує вказаний район, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також