Двадцять гектарів землі у Здолбунівському районі повернуть державі

958 0

Ми у соцмережах:

Двадцять гектарів землі у Здолбунівському районі повернуть державі

Дія укладеного між органом місцевої влади та фермерським господарством договору оренди землі, що знаходиться поза межами населеного пункту на території Копитківської сільської ради, закінчилася, однак орендарем заходів щодо повернення земельної ділянки у власність держави здійснено не було.

Розпорядник земельної ділянки був позбавлений можливості передати землю в користування іншим особам, чим порушувалися як економічні інтереси держави, так й інтереси місцевої територіальної громади, бо орендна плата за користування землею не надходила.

У справу втрутилася Здолбунівська місцева прокуратура та заявила до господарського суду Рівненської області позовну заяву, котру в квітні цього року задоволено у повному обсязі. Суд вирішив повернути державі, в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, земельну ділянку сільськогосподарського призначення загальною площею понад 20 га та вартістю 800 тис гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області. Хто був орендарем, не кажуть, бо це судове рішення ще не набрало чинності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також