«Герман з краном добереться до кожного!»

1417 0

Ми у соцмережах:

«Герман з краном добереться до кожного!»

Міський голова заявив — дозволів на встановлення будь-яких перешкод у дворах багатоповерхівок ніхто не давав, і доручив своєму заступнику організувати їхній демонтаж

Ви, мабуть, не раз помічали на вулицях Рівного несподівані перепони, які доводиться обходити — то блоки, то труби покладуть, то автомобільні шини або шлагбаум встановлять… Так люди застерігають: чужим на автомобілі у цей двір — зась! Але ж у такі двори не можуть заїхати й таксисти, і швидка допомога, і пожежники. Тобто блокуючи для проїзду двір, мешканці цих будинків і себе наражають на ще більшу небезпеку. Більше того — такі перешкоди встановлено самовільно і незаконно. Бо немає такого в правилах благоустрою, щоб блокувати заїзди в двори.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— І таксі, і «швидка» повинні мати можливість вільно доїхати до будь-якого будинку. Немає дозволів на встановлення будь-яких перешкод у дворах багатоповерхівок. Це незаконно. Це ж не влада перекриває двори, а самі ж люди!

Будемо демонтувати так само, як незаконні гаражі. Кожен повинен знати, що рано чи пізно прийде Герман з краном і зніме незаконний гараж. Так само буде й з блоками у дворах.

Міський голова радить фотографувати перегороджені двори, фото надсилати оперативній службі міськвиконкому. Обіцяє — реакція буде: і блоки, шлагбауми та інші перешкоди для проїзду буде демонтовано.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також