Захисник "Вереса" Ігор Солдат зможе зіграти із "Черкащиною"

747 0

Ми у соцмережах:

Захисник

Основний лівий захисник рівненського "Вереса" Ігор Солдат зможе взяти участь у першому матчі плей-офф за вихід до Першої ліги проти "Черкащини". Відповідне роз'яснення народний клуб отримав від Професіональної футбольної ліги.

 Нагадаємо, Ігор Солдат отримав дві жовті картки у матчі проти "Калуша" 23-го листопада 2019-го року і мав пропускати гру наступного туру змагань - 22-го березня 2020-го року проти "Ужгорода". Втім, той матч так і не був зіграний. Через дострокову зупинку чемпіонату Другої ліги.

Натомість, у листі-роз'ясненні від ПФЛ йдеться: "на матчі плей-офф не поширюється відсторонення футболістів, які отримали дисциплінарну санкцію, визначену п.п. 5, 6, 7, 8, 10 та 11 статті 46 чинного Регламенту змагань, відсторонення відбуваються у матчах тієї категорії змагань, в яких були отримані, тобто чемпіонат Першої ліги, чемпіонат Другої ліги, Кубок України".

Зазначимо, що дві жовті картки Ігоря Солдата у грі з "Калушем" підпадають саме під один із вище зазначених пунктів - пункт 10 статті 46 Регламенту. А отже захисник зможе допомогти команді у поєдинку з "Черкащиною"
Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також