«Кардинал» дав 200% у Херсоні

678 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» дав 200% у Херсоні

Не перестає у цьому чемпіонаті дивувати рівненський «Кардинал». Команда то 4 стартові тури виграти не може, програючи при цьому столичному «Хіту» — 1:7, то «відвантажує» житомирському «Інбеву» 11 голів. І ось черговий сюрприз, приємний. Підопічні Ігоря Москвичова обіграли у Херсоні чинного чемпіона Екстраліги «Продексім».

Для тих, хто не дуже в курсі футзальних справ, «Продексім» — це приблизно як «Шахтар» у футболі в минулому сезоні — має бразильців і великий відрив від переслідувачів.

Напевно, що керівництво «Продексіму» не надто переживало за результат у грі з «Кардиналом», бо дозволило у цій зустрічі зіграти воротарю Іллі Бакінському. Цей голкіпер має контракт з херсонцями, але на правах оренди грає в «Кардиналі». І дарма — Ілля проти рідного «Продексіму» зіграв добре, як і слід гравцю, який хоче повернутися з оренди до складу чемпіона. Інші «кардиналівці» його підтримали. Перший тайм рівняни виграли — 3:2. Господарі натисли і рахунок зрівняли. Але нічия їх не влаштовувала. «Продексім» замість воротаря випустив польового гравця і був покараний. На останніх секундах досвідчений Олександр Бондар від своїх воріт влучив у порожні ворота суперника, принісши «Кардиналу» сенсаційну перемогу — 4:3.

— Дуже радий за команду, — сказав після гри головний тренер «Кардинала» Ігор Москвичов. — Ми не дуже переконливо провели перше коло чемпіонату. Зробили висновки із помилок. Ця перемога — заслуга гравців. Щоб обіграти «Продексім», потрібно викластися на 200%. Сьогодні хлопці виклалися на 200% і здобули заслужену перемогу. Наші вболівальники втомилися програвати на останніх секундах. Це тягнеться впродовж двох-трьох років вже: остання хвилина — «Кардинал» пропускає. Нарешті ми зламали цю традицію. Забили переможний гол на заключних секундах.

Після 10 матчів у «Кардинала» 13 очок і 5-те місце у турнірній таблиці Екстраліги. У суботу рівняни зіграють вдома проти івано-франківського «Урагану». Матч відбудеться без вболівальників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також